Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > De Projectinrichter neemt FS kantoorinrichting over

De Projectinrichter neemt FS kantoorinrichting over

Delen

De Projectinrichter heeft een volgende stap genomen op weg naar een landelijk netwerk van vestigingen. Het bedrijf, met vestigingen in Purmerend en Rotterdam, maakt de overname bekend van FS kantoorinrichting BV uit Bergeijk.

De Projectinrichter was al enige tijd op zoek naar een geschikte overnamekandidaat en FS kantoorinrichting past qua locatie, assortiment, mentaliteit en structuur naadloos in het plaatje dat de eigenaren van De Projectinrichter voor ogen hebben. Eigenaar Rimmer Stumpel: “FS kantoorinrichting is exact het soort bedrijf waar wij naar op zoek zijn. Gedreven mensen, echte kantoorinrichters, die heel goed begrijpen dat de klant altijd op nummer één staat. Wij leveren producten maar concentreren ons vooral op de aan die producten te koppelen diensten en toegevoegde waarde. FS kantoorinrichting past uitstekend in ons denken. Wij gaan dan ook niets veranderen bij de organisatie. Alleen zaken waarvan we allemaal vinden dat ze bijdragen aan verbetering implementeren we. Dat zal vooral op het gebied van IT en assortiment zijn.”

Ook Peter Veer, mede-eigenaar sinds januari 2019, is bijzonder blij met FS: “Geweldig om een derde vestiging te openen met een vliegende start. FS kantoorinrichting draait uitstekend en iedereen heeft zin om samen te gaan profiteren van de wederzijdse kennis en het ontdekken van de mogelijkheden die daardoor gaan ontstaan. Voor mij is De Projectinrichter een bedrijf dat perfect aansluit bij de ontwikkelingen in onze branche: Een brede adviestak, een groot assortiment en een uitgekiende internetstrategie. FS past daar perfect bij.”

Fer Smolders, die besloot tot verkoop van het door hem opgerichte FS kantoorinrichting, is blij met de overname. “Ons bedrijf draait erg goed en had de afgelopen jaren groeicijfers van 50 en 60 procent. Onder de vleugels van De Projectinrichter kan FS snel stappen maken om de flinke groei te continueren. De afgelopen 12 jaar is een prachtige periode geweest waarin FS is uitgebouwd tot het bedrijf wat het nu is. Tot 1 januari 2020 blijf ik betrokken bij FS. Daarna sta ik open voor nieuwe uitdagingen.”

De Projectinrichter heeft nu vestigingen in Purmerend, Rotterdam en Bergeijk.
Stumpel en Veer hebben, door de kansen die zij met name zien bij middelgrote bedrijven en organisaties, nog meer plannen met het bedrijf. Stumpel: “Bedrijven willen één partij die hun volledige inventarisbeheer op zich neemt. Veranderingen bij onze klanten gaan op dit moment zo snel, dat het optimaal faciliteren van hun bedrijfsprocessen van steeds groter belang wordt. Het helpt dan enorm dat de dienstverlener die deze zaken faciliteert ‘één gezicht heeft’.We zijn dan ook op zoek naar meer locaties, in Nederland, maar ook over de grens.”

www.deprojectinrichter.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie