Succesvol seminar SKO

SKO blikt terug op het geslaagde seminar ‘Doeltreffend omgaan met data en technologie’ dat de Printing & AV-divisie van SKO organiseerde in samenwerking met de Jong & Laan.

Tijdens de middag nam SKO de bezoekers mee in de nieuwste technologische innovaties voor het kantoor, zoals onder andere digitale recepties en het reserveren van vergaderruimtes, en apps die tonen waar collega’s zich bevinden. “Naar aanleiding van het seminar hebben we bij een aantal klanten al een demo mogen geven over het gebruik van de digitale receptie”, aldus een woordvoerder.

Een accountant en een IT-specialist van de Jong & Laan spraken over ervaringen van data-analyses in organisaties. “Welk resultaat levert een analyse van administratieve processen op? Hoe zet u applicaties slim in, zodat de data wordt omgezet naar praktische informatie? Aan welke knoppen kunt u draaien om de verkoop te versnellen of de marges te verhogen?”

Als afsluiter schoven de heren van VoetbalTijd aan. “VoetbalTijd is een YouTube voetbalprogramma waarin Jan van Staa, Rene Wagelaar en Eddy van der Ley het voetbalweekend doornemen. Elke week met een bekende en spraakmakende gast. Dit keer was aanwezig: Wim Kieft, voormalig profvoetballer.”

www.sko.nl