Home > Productnieuws > Verlichting > Nieuw boek Wout van Bommel

Nieuw boek Wout van Bommel

Delen

Wout van Bommel kondigt de publicatie aan van zijn nieuwe boek ‘Interior Lighting, fundamentals, technology and application’.

In 2015 verscheen zjin boek ‘Road Lighting, fundamentals, technology and application’ bij uitgeverij Springer. Na 4 jaar schrijven heeft Van Bommel nu zijn nieuwe boek afgerond, dat eveneens door Springer wordt uitgegeven. Het boek is interessant voor onder meer professionals en studenten in verlichting, gezondheid en aanverwante sectoren. Van Bommel claimt dat dit het eerste boek is waarbij zowel de visuele als de non-visuele biologische effecten van verlichting op een gelijk niveau aan bod komen.

Prof. Ir. Wout van Bommel heeft ruim 45 jaar ervaring op het gebied van straat-, sport-, kantoor-, industriële en architectonische verlichting (binnen en buiten). Na zijn pensionering bij Philips Lighting adviseert hij als onafhankelijk lichtconsultant, vanuit zijn  grote internationale ervaring,  lichtontwerpers, onderzoekers, bedrijven, gemeenten en overheidsinstanties. Hij beoordeelt ook specificaties van verlichtingsinstallaties op hun kwaliteit (certificering). Hij geeft lezingen, workshops en cursussen en is beschikbaar als persoonlijke begeleider (tutor) voor beginnende sprekers en voor diegenen die hun presentaties over verlichting willen verbeteren.

Al meer dan 20 jaar is Wout van Bommel ook gespecialiseerd in het nieuwe vakgebied ‘niet-visuele biologische effecten van licht’ die gezondheid en welzijn beïnvloeden. Hij geeft hierover basis- en geavanceerde lezingen voor vakgenoten en voor andere geïnteresseerde groepen.

www.woutvanbommel.eu

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie