Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Lensvelt kleurt MECC roze

Lensvelt kleurt MECC roze

Delen

De kantoorruimtes van het Maastrichtse Expositie en Congres Centrum MECC waren toe aan een nieuwe look. Verdeeld over twee verdiepingen leverde Lensvelt hiervoor het meubilair in samenwerking met René Thijssen, creative director van Zoom.Industries in Maastricht. Het resultaat is opvallend.

De opdrachtgever wilde voor de standaard kantoorruimten een wat opvallender uiterlijk en kwalitatief meubilair. Lensvelt zorgde voor de AVL Workbench met speciaal op maat gemaakte zitbanken voor het horecagedeelte. “Dit robuuste ontwerp van Atelier van Lieshout, uitgevoerd in rood polyester, is een ware eye catcher”, aldus Lensvelt


De aan het horecagedeelte grenzende zithoek is ingericht met zowel rode als roze gestoffeerde W.H. Gispen 301 en 302 Easy Chairs (met armleggers) en Gispen Coffee Tables. “Een sfeervolle, comfortabele plek voor werknemers en bezoekers.”


Ook de kleine afgesloten vergaderruimtes kregen een roze karakter. Hier staan speciaal in roze tinten gestoffeerde Boring visitors chairs en in dezelfde kleur gestoffeerde This Bucket Chairs van Richard Hutten.

In de grote open ruimte staan grijze meubels uit de Boring Collection die Lensvelt in samenwerking met architectenbureau Space Encounters ontwikkelde. De lage kasten dienen tevens als roomdividers en de akoestische achterwanden van de bureaus zijn afwisselend gestoffeerd met opvallende rode en roze Kvadratstof.

www.lensvelt.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand