Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > HMA Interdesign start met verkoop Tavar-systeem

HMA Interdesign start met verkoop Tavar-systeem

Delen

HMA Interdesign heeft vanaf juni 2019 het bijzondere Tavar-systeem aan het assortiment toegevoegd. Het bedrijf is exclusief Agent geworden voor Nederland.

Tavar is een modulair op te bouwen kastenruimte, die volgens een woordvoerder zonder veel moeite is te installeren. “Dit unieke systeem kan in elkaar worden geklikt dankzij de verschillende magnetische onderdelen. Eenvoud in ontwerp en installatie.”

Het innovatieve Tavar-meubel systeem streeft het doel na om het leven steeds een beetje simpeler te maken. “Met dit systeem voldoet het aan haar eigen doel. Creëer een eigen bijzonder, maar zeker ook praktisch, ontwerp. De installatie van het systeem is simpel, er is geen enkel hulpmiddel of stuk gereedschap bij benodigd. De losse elementen zijn voorzien van magneten, dit maakt het mogelijk om ieder ontwerp op verschillende manieren in elkaar te klikken.”

Het Tavar-systeem is geschikt voor woningen, kantoren maar ook als presentatiemeubel of voor in een galerie. “Dankzij de eenvoud behoudt u controle over het ontwerp. Na een aantal maanden zat om naar dezelfde kast te kijken? Haal de kast los, bekijk de mogelijkheden en richt deze volledig opnieuw in. Zo geeft u snel en simpel een nieuwe look & feel aan uw huiskamer of kantoortuin. Bovendien is het mogelijk om nieuwe elementen op een later moment toe te voegen aan een huidige ontwerp.”

HMA Interdesign committeert zich graag aan leveranciers waarbij natuur en milieu hoog in het vaandel staat. “Deze samenwerking draagt bij aan de verantwoorde strategie die wij nastreven. HMA Interdesign Huijser Meubel Agenturen is exclusief agent voor Tavar in Nederland.”

HMA is een handelsagent en importeur van design meubilair op het gebied van projectmeubilair en retail.

www.huijsermeubelagenturen.com

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie