Home > Branche > Nieuws > Afscheid Jeroen van Dijk bij bni

,

Afscheid Jeroen van Dijk bij bni

Delen

Jeroen van Dijk neemt afscheid bij de bni. Hij heeft na totaal zeven jaar bni-bestuur, waarvan de laatste vier jaar voorzitterschap, afscheid genomen tijdens de ALV van 20 juni jl.

De leden hebben ingestemd met het tijdelijk voorzitterschap van Jaap Molenaar en Brenda van der Laan. Jeroen heeft zich destijds kandidaat gesteld omdat hij het heel belangrijk vond om de continuïteit van de bni te waarborgen. Daarnaast was het mogelijk afschaffen van de titel interieurarchitect voor hem een extra motivatie.

De bni bestond in 2018 vijftig jaar en is door het hele team van het bestuur tot een hoger plan getild. De titel is voor de toekomst geborgd en het bni-kantoor zit op de werkvloer met alle relevante beroepsverenigingen en brancheorganisaties. Daarnaast is er een nieuwe samenwerking met de Belgische beroepsvereniging AINB bewerkstelligd. Daar is een fantastisch mooi nieuw ledenmagazine “NOOK” uit voort gekomen en deze samenwerking gaat steeds verder. Ook de website en nieuwsbrief zijn volledig vernieuwd.

De bni hoopt het huidige bestuur snel met een aantal leden uit te breiden zodat het takenpakket per persoon kleiner en specifieker wordt. Dit is niet eenvoudig. Hoe meer bestuursleden, hoe meer we voor de interieurarchitect en het vak kunnen betekenen. Jeroen kijkt met plezier en een goed gevoel terug op zijn bni-periode. Het bureau is op sterkte en aan de voorkant klaar voor de toekomst De “bni zomer meeting” getuigde van een frisse wind en was tevens een mooi moment om te stoppen. Uiteraard blijft Jeroen lid en is hij, net als veel voorgangers, altijd in beeld voor vragen vanuit de vereniging.

www.bni.nl

 

 

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie