Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Steelcase sluit partnership met Moooi

,

Steelcase sluit partnership met Moooi

Delen

Steelcase en Moooi gaan samenwerken op de Noord-Amerikaanse markt. Dat melden beide bedrijven in een persbericht. Steelcase gaat de producten van Moooi en Moooi Carpets aanbieden aan zijn Noord-Amerikaanse klanten.

De Moooi-collectie zal beschikbaar zijn vanaf het komende najaar. “Onze klanten zoeken voortdurend naar manieren om een statement te maken”, zegt Joel Schellhammer, vice president growth initiatives bij Steelcase. “Ze willen dat hun werkplek een weerspiegeling vormt van hun merk en hun waardes. Moooi begrijpt dat ontwerp de cultuur en het karakter vormt van onze omgeving.”

Door het ‘partnership’ tussen beide bedrijven krijgen klanten eenvoudiger toegang tot Moooi-producten. Moooi werd in 2001 opgericht door Marcel Wanders en Casper Vissers. Momenteel wordt het bedrijf geleid door Marcel Wanders en Robin Bevers. “We zijn erg blij met deze samenwerking”, aldus laatstgenoemde. “Onze overeenkomst met Steelcase zorgt ervoor dat onze iconische tapijten, verlichting, meubilair en accessoires binnen het bereik van de Amerikaanse projectmarkt komen.”

www.steelcase.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand