Home > Productnieuws > Vloer, Wand & Plafond > mFlor breidt team uit

mFlor breidt team uit

Delen

mFlor breidt het team uit met twee Sales Promotors: Selina Mosk en Harold van Lente. Zij gaan de dealers van het vloerenbedrijf extra ondersteunen.

De kerntaken van Mosk en Van Lente zullen bestaan uit het maximaal informeren en ondersteunen van alle mFlor-dealers en het optimaliseren van de klanttevredenheid en van het kennisniveau van de medewerkers van de dealers. “Met de komst van de Sales Promotors streven wij ernaar dat (potentiële) klanten in de toekomst nog beter geïnformeerd en geïnspireerd kunnen worden.”

Mosk is verantwoordelijk voor de klanten in Zuid-Nederland, waaronder de provincies Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. Van Lente is verantwoordelijk voor Noord-Nederland en heeft de provincies Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen onder zijn hoede.

“De komende tijd zullen Selina en Harold alle mFlor-dealers gaan bezoeken. Tevens zullen zij alle relevante producttrainingen gaan verzorgen en de vaste bezetting vormen op de mFlor-stand op de InCoDa beurs (15-17 september in Gorinchem).”

www.mflor.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie