Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Maison & Objet in teken van werkomgevingen

,

Maison & Objet in teken van werkomgevingen

Delen

‘Work’. Dat is een van de verrassende thema’s van de komende Maison & Objet. De Parijse beurs vindt plaats van 6 tot en met 10 september 2019.

Ruim drieduizend merken presenteren hun laatste collecties op het evenement. Speciale aandacht is er voor werkgerelateerde interieurs. Op een beursonderdeel van 1.000 vierkante meter zal curator Chantal Hamaide samen met vormgever Philippe Boisselier een selectie tonen van ‘de beste oplossingen voor hedendaagse kantoren en werkomgevingen’.

Voorts wordt er ter gelegenheid van het thema ‘Work’ een speciale conferentie gehouden. Experts bieden de bezoekers volgens de beursorganisatie de kans om ‘exemplarische projecten met een internationaal chachet’ te ontdekken.

Natuurlijk zijn er tijdens Maison & Objet ook tal van andere interieurgerelateerde onderwerpen en producten te zien. De beurs vindt plaats van 6 tot en met 10 september 2019 in het Paris Nord Villepinte Exhibition Centre.

www.maison-objet.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie