Home > Productnieuws > Interieurbeplanting > MuteDesign bij Milani

,

MuteDesign bij Milani

Delen

Onder het motto ‘the art of silence’ produceert het Poolse MuteDesign een collectie akoestische product(groep)en. Deze worden in Nederland op de markt gebracht door Milani uit Naarden-Vesting.

Akoestiek en het tegengaan van ongewenst geluid is tegenwoordig een belangrijk onderwerp op (bijvoorbeeld) de werkvloer. Daarom brengt Milani de producten van MuteDesign op de markt. “Silence Delivery door het absorberen, blokkeren of diffuus maken van ongewenst geluid in bijvoorbeeld kantoren, restaurants media- en bibliotheken”, aldus Guido Kroos over de akoestische producten. “Bijvoorbeeld met de Space Silence Pods: geluiddichte units die zich eenvoudig laten plaatsen.”

Om producten en oplossingen te ontwikkelen die zowel functioneel en kwalitatief hoogwaardig als fraai zijn, ontwikkelt en ontwerpt MuteDesign in samenwerking met een akoestisch laboratorium en gevestigde designers en architecten. “De resultaten zijn er naar: een sterke product line-up met zéér goede geluid beperkende eigenschappen.”

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand