Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Branche zeven inrichtingskundigen rijker

,

Branche zeven inrichtingskundigen rijker

Delen

Afgelopen vrijdag legden zeven deelnemers aan de Basiscursus Inrichtingskunde met goed gevolg hun examen af. Daarmee is de branche weer zeven inrichtingskundigen rijker.

Vijftien deelnemers leerden afgelopen half jaar in zes dagen op verschillende locaties in het land de grondbeginselen van een goede hedendaagse kantoorinrichting. Zeven daarvan deden afgelopen vrijdag examen; de overige acht zijn aanstaande vrijdag aan de beurt.
Naast de theorielessen geven de diverse locaties ook een inkijkje waaraan een hedendaags kantoor of de inrichting van een kantoor moet voldoen.

Op de foto van links naar rechts (staand): Alex Reinacher (Rosenboom), Angela Wetten (Humanscale), Alko Bouma (BCI Projectinrichting), Rieke Zwarteveen (BCI Projectinrichting). Zittend (vlnr): William Bos (Sprank Interieur Projecten), Remco Pruijsers (Hoogerwerff for Office) en Max Leferink (BCI Projectinrichting).

Aanstaande vrijdag 28 juni zijn dus de overige acht cursisten uit de voorjaarsgroep aan de beurt om hun inrichtingsplan en bijbehorende kennis te etaleren. Uiteraard hopen ook zij dan met hun diploma op zak van hun welverdiende zomervakantie te gaan genieten.

De Basiscursus Inrichtingskunde is een van de meerdaagse opleidingen van de Office Academy. Deze opleiding wordt tweemaal per jaar gegeven (voorjaar en najaar). In de najaarsgroep, die aanstaande september start, is nog plaats.

www.officeacademy.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand