Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Drukke Design District

,

Drukke Design District

Delen

Iedereen een beetje bijgekomen? Want het was een drukte van belang op Design District. Volgens de organisatie van het evenement wisten van 5 tot en met 7 juni in totaal 7.532 belangstellenden de Van Nellefabriek in Rotterdam te vinden.

Vooral interieurarchitecten, interieurontwerpers en projectinrichters waren goed vertegenwoordigd onder het publiek. Dat publiek kon van alles beleven. behalve de vele stands konden zij bijvoorbeeld een keur aan vakinhoudelijke presentaties/lezingen bezoeken. Voorts werden op woensdagavond de zogenoemde District Awards uitgereikt. De 3e prijs ging naar de 3D geprinte kraan ICON 3D van Grohe. Een 2e plaats was voor de lamp Tonone Beads van Tonone. Een trotse Roos Soetekouw nam de 1e prijs in ontvangst, voor de stoffencollectie van Enschede Textielstad X Soetekouw. Een Wildcard ging naar Isaac Monté voor zijn lichtinstallatie Crystal Knots die te zien was in de presentatie van de Willem de Kooning Academie. De award voor beste bedrijf ging naar Carpet Sign, en kon ter plekke in ontvangst worden genomen door Art Director Richard Hutten. Tot slot was de prijs voor beste stand voor de frisse en kleurrijke stand van Dock Four.

In de binnenkort te verschijnen nieuwe editie van Inside Information volgt een uitgebreid verslag over de beurs. Hieronder alvast een filmpje en een beeldimpressie.

 

www.designdistrict.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie