Home > Geen categorie > Volle beursvloer op Design District

Volle beursvloer op Design District

Delen

Op de beurs Design District, die van 5 tot en met 7 juni gehouden wordt, tonen tal van interieurmerken hun laatste en/of meest opmerkelijke producten. In totaal zijn zo’n tweehonderd bedrijven en ontwerpers present op de Rotterdamse beursvloer.

Bedrijven die zoal u kunt tegenkomen, zijn onder (veel) meer Aeris, Arco, Arper, Buschfeld-Unifit, Cantor, Carpet Sign, Casala, Cowerk, Dauphin, Dings Design, DUM, Fagerhult, Ferbyn, Flos, Forbo, Geberit, Gerflor, Girsberger, Gispen, Interstuhl, Johanson, Kusch+Co, Kvadrat, Lande, Lapalma, Leolux, Louis Poulsen, Markant, Merford, MFlor, Mikomax, Nordic Silence, Offectt, Palau, Pfleiderer, Rohde & Grahl, Sateliet, SV, Tarkett, Too the Zoo, Verwol, Vescom, Vola en WINI.

Ook buiten de beursvloer is van alles te beleven, bijvoorbeeld bij Wilkhahn, elders in de Van Nellefabriek (in de eigen showroom op de eerste etage van de koffiefabriek). “Laat u inspireren door nieuwe producten als de AT bureaustoel, Insit, de nieuwe management vergaderstoel Intra, vergadertafel Versa, vergaderstoelen Pep en Occo SC en – last but not least – de in hoogte verstelbare, flexibele tafel Timetable Lift, special voor scrum sessies!” Wilkhahn heeft als co-partners gedurende deze dagen Lavazza koffie, Interface tapijt en Marc de Groot handcrafted lighting.

De beursvloer van Design District is 10.000 vierkante meter groot. De beurs begint woensdag 5 juni om 10 uur. Ook op donderdag en vrijdag is de beurs al om 10.00 uur geopend. De sluitingstijden variëren wel; op woensdag kunt u tot 18.00 uur terecht in de Van Nellefabriek, op donderdag duurt de beurs tot 20.00 uur en op vrijdag kunt u zich nog tot 17.00 vergapen aan het vele moois. Woensdag 5 en donderdag 6 juni zijn uitsluitend toegankelijk voor vakpubliek. Vrijdag 7 juni zijn naast professionals ook studenten en particulieren welkom.

Gratis naar Design District met Inside Information? KLIK HIER

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand