Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Design District staat te popelen

,

Design District staat te popelen

Delen

Nog even en het is zover. Van 5 tot en met 7 juni 2019 vindt in Rotterdam het jaarlijkse evenement Design District plaats. In de van nelle Ontwerpfabriek is deze week van alles ie zien op het gebied van interieurdesign.

“Gedurende drie dagen is een beursvloer van ruim 10.000 vierkante meter gevuld met presentaties van de tweehonderd mooiste interieurmerken”, aldus de organisatie. “Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kan één of meerdere lezingen volgen.”

Design District is in 2002 begonnen in Nederland onder de naam 100% Design. Het evenement heeft altijd plaatsgevonden in bijzondere en historierijke locaties zoals de Cruise Terminal Rotterdam, de Van Nelle Fabriek en het Hembrugterrein in Zaandam. Het evenement is uitgegroeid tot toonaangevend in Nederland.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie