Home > Opleidingen > Design District-lezing over cultuur en identiteit op de werkvloer

Design District-lezing over cultuur en identiteit op de werkvloer

Delen

Nog even en de beurs Design District begint weer. Het evenement wordt gehouden van 5 tot en met 7 juni in de Van Nellefabriek in Rotterdam. Naast een uitgebreide beursvloer met tal van exposanten, worden er ook lezingen gehouden. Bijvoorbeeld door Kitty de Groot. Zij zal namens Inside Information/Office Academy onder meer spreken over cultuur & identiteit op de werkvloer.

In de lezing zal De Groot, tevens design-journalist voor Inside Information, ingaan op tal van aspecten van het belangrijke verband tussen cultuur, imago, identiteit en de wijze waarop deze aspecten in een interieur uitgedrukt kunnen worden. Zij heeft vele artikelen en het boek #Nieuwe Werkvormen geschreven over de wisselwerking tussen cultuur en het interieur en hoe deze elkaar beïnvloeden. Daarnaast doceert en adviseert zij in design identity; het proces van het ontwerpen van een visuele identiteit die de organisatie en haar markt aanspreken. De Groot heeft vele aansprekende projecten bezocht en bij diverse projecten geadviseerd. De meest aansprekende projecten toont zij in haar lezing.

De lezing vindt plaats op donderdag 6 juni om 13 uur. Ook op woensdag 5 juni zal Kitty de Groot overigens een lezing verzorgen. Het onderwerp van de ‘woensdag-lezing’ luidt ‘Creativiteit & Vitaliteit’. “Hoe stimuleer je dat vanuit het interieur, in het ruimtelijk vlak? En hoe maak je dit inspirerend, visieversterkend en verbindend? En tot slot: welke rol kunnen ‘groen’, ‘de natuur’ en  ‘biophilic design’ hierin spelen?”

Design District vindt plaats van 5 tot en met 7 juni in de van Nelle Fabriek in Rotterdam. Behalve Inside Information/Office Academy zullen ook tal van andere organisaties lezingen verzorgen. Het gaat dan om bijvoorbeeld Inside//Inside, Plastic Whale by Vepa en Flokk. Alle lezingen, workshops en discussies zijn gratis bij te wonen. De ingang van de lezingenruimte is midden op de beursvloer van Design District en alleen per trap te bereiken.

Gratis naar Design District met Inside Information? KLIK HIER


https://designdistrict.nl/programmas/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie