Home > Ontwerp > Akoestiek > Akoestische lampen op Design District

,

Akoestische lampen op Design District

Delen

Akoestiek is een van de ‘hot topics’ in het hedendaagse projectinterieur. Aanbieders van interieurproducten zoeken naar allerlei wegen om het akoestische probleem in tal van open kantoren op slimme en esthetische wijze op te lossen. Tuttobene grijpt de beurs Design District aan om een serie akoestische lampen van Acoustic Design Solutions te tonen.

“Harde materialen weerkaatsen geluidsgolven waardoor er galm ontstaat”, aldus een woordvoerder. “Deze galm wordt vaak als onprettig ervaren. Door geluidsabsorberende materialen toe te passen wordt de nagalm afgeremd. De geluidsgolven worden als het ware ‘opgevangen’ door het absorberende materiaal.”

Alle armaturen in de collectie van Acoustic Design Solutions zijn vervaardigd uit melamine schuim met een ruimtelijke netstructuur, die de geluidsreflecties binnen een ruimte reguleren. “De lampen van Acoustic Design Solutions zijn sinds kort in kleur verkrijgbaar.”

Tuttobene staat dit jaar voor de vijfde keer op Design District (op stand S29). Behalve de producten van Acoustic Design Solutions toont het bedrijf producten van onder meer Alex de Witte, Mae Engelgeer, Jesse Visser, Joost van Bleiswijk en Ontwerpduo. Design District vindt van 5 tot en met 7 juni plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

www.tuttobene.nl 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand