Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Cantor op Design District in circulaire serre

Cantor op Design District in circulaire serre

Delen

Cantor grijpt Design District aan om zichtzelf te introduceren. De circulaire kantoorinrichter is te vinden in de zogenoemde ‘Serre Circulair’, samen met partner Cooloo en Inside Inside (stand V104).

Design District is het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen – van 5 tot en met 7 juni – is de beursvloer in de Rotterdamse Van Nellefabriek gevuld met presentaties van de tweehonderd mooiste interieurmerken. “De stands zijn klein, alleen het nieuwste wordt getoond”, aldus een woordvoerder van Cantor. “Een uitstekend moment om het nieuwe circulaire initiatief Cantor te introduceren.”

Cantor (vernoemd naar George Cantor: een Duitse wiskundige die als een van de eersten bewees dat er verschillende groottes van oneindigheid bestaan) heeft als visie dat grondstoffen, materialen, menselijk talent en creativiteit optimaal worden benut met als doel om kwalitatieve en esthetisch verantwoorde producten hun waarde te laten behouden en zo min mogelijk afval te creëren. “Samen sta je sterk. Dat is de aanleiding voor Cantor om de krachten van allerlei duurzame ondernemers te bundelen en een gezamenlijk platform te bieden aan kantoorinrichters.”

Cantor levert circulair kantoormeubilair. “Het aanbod betreft een diversiteit aan producten en accessoires voor de kantooromgeving. Een esthetische en kwalitatieve collectie die een huiselijke sfeer met zich mee brengt. Zo voelt elk kantoor, met Cantor, als thuis.

Op Design District zal een greep uit de collectie te zien zijn. Sinds de oprichting begin 2019 heeft Cantor nu al meer dan tien partners. Het betreft onder andere Cartoni, Cooloo, Cvousplait, Lonc, More Circular, Murray, Rescued, Hamerhaai, Studio Wae, Textielstad Enschede, Tolhuijs, Valence en Wandschappen.

www.cantorcirculair.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand