Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Nieuwe Palmberg-fabriek geopend

Nieuwe Palmberg-fabriek geopend

Delen

Met een ceremonie met premier Manuela Schwesig (van de Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern) en meer dan honderd genodigden, viel op donderdag 16 mei het officiële startsein voor de productie van akoestische componenten in de nieuwe fabriek van Palmberg in Rehna (Duitsland).

Dankzij de moderne nieuwe productielocatie is Palmberg nog beter in staat om tegemoet te komen aan de in het hedendaagse kantoor zo belangrijke eisen op akoestisch gebied. De nieuwe locatie heeft een oppervlakte van 5.025 vierkante meter en is geheel gericht op het produceren van akoestische oplossingen, waaronder flexibele visuele en akoestische ruimtescheidingsystemen.

Met de realisatie van de nieuwe productielocatie is een investering van 9 miljoen euro gemoeid. Volgens een Palmberg-woordvoerder bevestigt de Duitse fabrikant hiermee andermaal zijn positie als een van de leidende partijen in de Duitse projectmeubelindustrie. “Werktijd is waardevolle levenstijd”, zegt Palmberg-directeur Uwe Blaumann. “Die tijd moet men dus doorbrengen in een inspirerende, comfortabele en gezonde omgeving. Met de nieuwe productielocatie voor het vervaardigen van akoestische oplossingen vegroten wij onze mogelijkheden verder om dergelijke werkomgevingen te realiseren.”

Het gaat goed met Palmberg. De omzet laat de voorbije jaren een aanzienlijke stijging zien, van 96,4 miljoen euro in 2017 naar een recordomzet van 105,7 miljoen euro in 2018. Dankzij de nieuwe productielocatie breidt Palmberg de productiecapaciteit – en daarmee het serviceniveau richting de klanten – verder uit.

www.palmberg.de

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand