Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Nowy Styl op overnamepad

Nowy Styl op overnamepad

Delen

Nowy Styl is wederom op overnamepad. Dat meldt althans de Duitse site Euwid. Na eerder bedrijven als Sitag en Kusch+Co te hebben overgenomen, is de Poolse gigant nu geïnteresseerd in overname van het in problemen verkerende Franse bedrijf Majencia.

Majencia vecht al enkele maanden voor het eigen voortbestaan. Het Franse bedrijf kreeg reeds surseance van betaling. Toch lijkt een zelfstandige toekomst niet ondenkbaar. Voor Nowy Styl biedt overname van de fabrikant een kans om de positie op de Franse markt te versterken. De kogel is overigens nog niet door de kerk. Naast de Poolse onderneming zouden er nog twee andere kandidaten zijn die wel brood zien in Majencia. Wordt vervolgd.

www.nowystyl.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie