Home > Branche > Nieuws > Forbo promoot circulariteit op Design District

,

Forbo promoot circulariteit op Design District

Delen

Forbo Flooring is in de ban van circulariteit. Dat meldt het bedrijf in een schrijven aan de pers. Op de stand van de vloerproducent tijdens Design District (5-7 juni) in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam kunnen belangstellenden er meer over te weten komen.

Ontwerper Jaromir van Vliet vertelt daar over de mogelijkheid die Forbo hem bood om zijn studie naar de circulariteit van Marmoleum verder te vervolgen. Hij toont onder andere interessante toepassingen van het bio-composiet dat hij ontwikkelde uit de restmaterialen van Marmoleum zoals lijnolie en boomhars. Daarnaast laat Forbo de nieuwste en duurzaamste collectie zien, het CO2-neutrale Marmoleum Marbled.

Forbo is te vinden in hal 2, standnummer V101.

www.designdistrict.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie