Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Ahrend versterkt positie in Frankrijk

Ahrend versterkt positie in Frankrijk

Delen

Koninklijke Ahrend verstevigt zijn positie in Frankrijk met een forse uitbreiding van het verkoopteam, een nieuwe showroom in Parijs én een verkoopkantoor in Marseille. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.”

Sinds Ahrend in 2016 is gestart in Frankrijk is gebleken dat de directe marktbenadering en de toonaangevende Ahrend producten goed aansluiten bij de vraag van het Franse bedrijfsleven”, aldus een woordvoerder. “Net als in andere metropolen wereldwijd neemt ook in Parijs de vraag naar onderscheidende vitale werkomgevingen toe. Ahrend denkt met deze uitbreiding en haar toegevoegde waarde hiervan te kunnen profiteren en haar marktaandeel in Frankrijk duidelijk te kunnen vergroten.”

Met de aanstelling van dertien ervaren commerciële medewerkers heeft Ahrend zijn team in Frankrijk verviervoudigd. Daarmee onderstreept Ahrend naar eigen zeggen de ambitie en het vertrouwen in de Franse markt voor duurzame en vitale werkomgevingen. “In de metropool Parijs wordt binnenkort een grote showroom geopend en met een kantoor in Marseille wordt ook de tweede zakelijke regio van Frankrijk ontsloten.” Hiermee denkt Ahrend een ideale positie te hebben om haar marktaandeel in Frankrijk gericht op het grotere bedrijfsleven verder uit te bouwen.


Eugène Sterken, CEO van Koninklijke Ahrend; “De Franse kantorenmarkt en in het bijzonder Parijs, is belangrijk voor onze internationale ambities. Veel succesvolle multinationals zijn daar gevestigd en realiseren zich, net als in andere metropolen, dat een onderscheidende vitale werkomgeving cruciaal is om talent te kunnen aantrekken en binden. Bovendien zien wij een trend dat deze bedrijven vaak wereldwijd dezelfde uitstraling willen realiseren. Met deze uitbreiding richten wij ons vizier ook op het Franse bedrijfsleven en hopen daar met onze langjarige ervaring een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van duurzame, vitale werkomgevingen.”

Sinds de start in 2016 heeft Koninklijke Ahrend de werkomgevingen van internationaal opererende bedrijven als Lagardère, MSD, GSK, Croix Rouge, Booking, Randstad en Unilever in Frankrijk mogen inrichten. Onder leiding van de nieuwe Managing Director, Djemel Cherarad, wil Ahrend zich in de komende tijd gaan manifesteren tussen de marktleiders in Frankrijk.

Djemel Cherarad, MD Ahrend France; “De producten van Ahrend zijn van internationale allure en het nuchtere Nederlandse design past goed in de moderne, vitale werkomgeving. Bovendien biedt het internationale netwerk van Ahrend in Europa, Azië en Midden-Oosten veel aanknopingspunten voor de vele Franse multinationals. Daarnaast zorgt de financiële slagkracht van Ahrend voor veel vertrouwen. Ik zie er naar uit om samen met het nieuwe team te gaan bouwen aan een solide positie voor Ahrend in Frankrijk en daarmee bij te dragen aan de internationale groeistrategie van Ahrend.”

Op de belangrijkste beurs voor kantoorinrichting in Frankrijk, Workspace Expo 2019 van 16-18 april presenteert Ahrend de recent geïntroduceerde ‘Silence Call’ en ‘Well’ collecties die beide onlangs bekroond werden met de prestigieuze Red Dot Awards. “Naast deze producten zal Ahrend ook andere oplossingen presenteren gericht op het verbeteren van de persoonlijke comfort en het welzijn van de medewerkers.”

www.ahrend.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie