Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Lensvelt, Baas in Milanese bar

Lensvelt, Baas in Milanese bar

Delen

Elke keer als Maarten Baas deelneemt aan de Milan Design Week, weet hij de aandacht trekken met een opmerkelijk statement. Dit jaar nemen de ontwerper en Lensvelt Ristorante Pizzeria Dinky aan de Viale Brianza in Milaan over en transformeren het tot BAR BAAS.

De naam is een knipoog naar de bekende Bar Basso. Samen bedachten ze speciaal voor het restaurant de Dinky Edition. Een gelimiteerde editie van honderd stuks van de Maarten Baas 101 Chair, uitgevoerd met een aandacht trekkend roze frame en roze bekleding, afgestemd op de kleuren van Ristorante Pizzeria Dinky.

Het restaurant is zowel Hans Lensvelts als Maarten Baas’ favoriete restaurant in Milaan. En de gastheren Giovanni en Guiseppe zijn inmiddels persoonlijke vrienden. Lensvelt en Baas gebruiken het restaurant tijdelijk als podium voor de bij het interieur passende roze Dinky Editions. Tijdens de designweek, waar iedereen om aandacht schreeuwt, verleiden de roze stoelen het publiek, en roepen ze om aandacht.

Het interieur is verder ingericht met vazen die Baas voor Cor Unum ontwierp en een limited edition van de Médard, verlichting van Basten Leijh voor Modular Lighting Instruments – uiteraard uitgevoerd in roze.

De bar is toegankelijk tijdens de Milan Design Week, die plaatsvindt van 9 tot en met 14 april.

www.lensvelt.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand