Home > Productnieuws > Verlichting > Nieuwe CEO bij Signify Benelux

Nieuwe CEO bij Signify Benelux

Delen

Signify, het voormalige Philips Lighting, maakt bekend dat Hellen van der Plas Market Leader wordt voor Signify Benelux. Zij neemt de vrijgekomen plaats in van Frank van der Vloed, die aan de slag gaat als Market Group Leader Europe binnen Signify wereldwijd.

Hellen van der Plas-van Hoek(42) komt aan het hoofd te staan van Signify’s Benelux-organisatie die ongeveer vierhonderd werknemers telt. Zij begon haar carrière bij Koninklijke Philips in 2013 als Marketing Director Consumer Lighting na eerdere marketing en sales posities bij o.a. General Electric.

In december 2017 werd ze Marketing Director van het inmiddels verzelfstandigde Philips Lighting voor de Benelux, dat vorig jaar de bedrijfsnaam Signify kreeg. Tot vandaag vertolkte zij de functie van Marketing Director Benelux. Hellen van der Plas-van Hoek is drs. Business Communication en gespecialiseerd in Marketing & Economics.

“Ik vind het een geweldige eer en uitdaging om dit fantastische bedrijf in de Benelux te mogen leiden”, aldus Hellen van der Plas. “We bevinden ons in diverse transities, van conventionele verlichting naar LED, naar Systemen en Services. Van een hardware bedrijf transformeren we naar een software bedrijf waar de mogelijkheden van IoT (Internet of Things) en connectiviteit – met de lamp als dataverzamelaar – ongekend zijn.”

Van der Plas begon aan haar nieuwe functie per 1 april.

www.signify.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie