Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > ‘Eerste dag Material District een groot succes’

, ,

‘Eerste dag Material District een groot succes’

Delen

De eerste dag van MaterialDistrict Rotterdam 2019 was een groot succes. Dat meldt de organisatie van het evenement in een bericht aan alle relaties.

“Ruim tweeduizend enthousiaste bezoekers hebben genoten van de onafhankelijke tentoonstellingen met meer dan tweehonderd vernieuwende materialen, de innovaties van honderdveertig exposanten en de negentien internationaal gerenommeerde sprekers die hun kennis en visie hebben gedeeld met het publiek.”

In het onderstaande fimplmje een impressie van de eerste dag van het evenement.

Het enthousiasme van de beursorganisatie wordt gedeeld door de redactie van Inside Information. De tijdens de eerste dag op het evenement aanwezige redacteur was onder de indruk van de vele materiaalinnovaties alsmede de massaliteit van het – niet zelden jonge – aanwezige publiek. In de eerstvolgende uitgave van Inside Information zal een uitgebreide terugblik op Material District te vinden zijn.

www.materialdistrict.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie