Home > Branche > Nieuws > IVC op Material District

, ,

IVC op Material District

Delen

De interieurbranche staat in de startblokken voor Material District, dat deze week (van 12 tot en met 14 maart 2019) gehouden wordt in Rotterdam Ahoy. Een van de bedrijven die acte de présence geven, is vloerenbedrijf IVC.

De Belgische vloerenspecialist is dit jaar te vinden op stand I27. ‘IVC presenteert er zijn veelzijdige collectie tapijttegels, pvc-stroken in verschillende dessins en creatieve patronen van Studio Moods’, aldus een aankondigend persbericht van het bedrijf.

‘Van carpet tiles wordt onder andere het dessin Disruptive Path uit de Art Style Collection getoond. Een uitgebreide collectie tapijttegels met heel veel combinatiemogelijkheden in kleur en patroon’.

In de pvc-vloeren zijn tegels volgens het bedrijf steeds populairder en toont men uit de Moduleo 55 nieuwe, commerciële dessins als Ceppo en Dessert Stone. ‘Verder zijn er nog meer IVC-vloeren te zien in de cateringruimte van de beurs zelf’. Hier kiest men voor het opvallende Studio Moods-patroon Vortex, uitgevoerd in drie kleuren.

Behalve IVC zijn tal van materialen en aanbieders te zien op de beurs in Rotterdam. Daarnaast heeft de organisatie een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld. Tot in Rotterdam dus?

www.materialdistrict.nl
www.ivc-commercial.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand