Home > Productnieuws > Verlichting > Fagerhult voltooit overname iGuzzini

Fagerhult voltooit overname iGuzzini

Delen

Fagerhult heeft de overname van iGuzzini illuminazione afgerond, na goedkeuring van de Duitse en Russische mededingingsautoriteiten. Met de toetreding van iGuzzini tot de Fagerhult Group, verkrijgt het Zweedse verlichtingsmerk een nog stevigere positie in Europa en een sterk platform om wereldwijd de omzet te laten groeien.

IGuzzini, gevestigd in Recanati (Italië), is een bekend en wereldwijd gerespecteerd professioneel verlichtingsbedrijf met een hoge merkbekendheid, met name bij voorschrijvers en lichtontwerpers. Opgericht in 1959, ontwerpt, produceert en verkoopt het bedrijf professionele verlichtingsoplossingen voor binnen- en buiten omgevingen. Ongeveer 80 procent van de netto-omzet van iGuzzini ligt buiten Italië, met sterke verkopen op de grootste Europese markten en een groeiende aanwezigheid in Noord-Amerika.

IGuzzini zal de positie van de Fagerhult Group op de high-end specificatiemarkt sterk verbreden, op belangrijke gebieden zoals outdoor, hospitality en retail. Ook zal het de geografische aanwezigheid van de groep vergroten in onder andere Italië, Zwitserland, Spanje en Noord-Amerika.

www.fagerhult.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand