Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Fornasarig bij Milani

, ,

Fornasarig bij Milani

Delen

Met ingang van maart 2019 voegt Milani ruimte-inrichters het Italiaanse meubelmerk Fornasarig toe aan haar hoofdzakelijk mediterrane assortiment.

Al vier generaties (sinds 1878) ontwikkelt en produceert het Italiaanse Fornasarig hoogwaardige en eigentijdse houten en metalen zitmeubelen voor zakelijke ruimtes, hotels, restaurants, kantoren, vergadercentra, universiteiten, banken, et cetera. De producten zijn volgens de fabrikant overal toepasbaar.

“Verschillende bekende designers van over de hele wereld staan garant voor ontwerpen die zich het best als ‘modern & clean’ laten omschrijven”, aldus Guido Kroos van Milani ruimte-inrichters uit Naarden. “Alles is 100 procent ‘made in Italy’ vanuit de eigen productiefaciliteit in Manzano, Friuli. Daarom geeft Fornasarig 10 jaar garantie op haar producten.”

www.milani.design

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand