Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Ahrend en Gispen stoppen met VIP

Ahrend en Gispen stoppen met VIP

Delen

Minder mooi nieuws uit VIP-kringen: Ahrend en Gispen stappen uit de de Vereniging van Inrichtingsprofessionals (VIP). Aan het einde van dit jaar wordt het lidmaatschap niet opnieuw verlengd.

“Ahrend én Gispen hebben hun VIP lidmaatschap per einde 2019 opgezegd”, aldus een woordvoerder van Koninklijke Ahrend. “De VIP bleek voor beide bedrijven helaas onvoldoende toegevoegde waarde te hebben.”

De stap is opmerkelijk. De VIP werd per 1 april 2015 opgericht als voortzetting van de VSM (Vereniging van Systeem-, Kantoor en Bedrijfsmeubelen). Ahrend en Gispen waren toen belangrijke ondersteuners van het nieuwe initiatief dat er onder meer op gericht is kennis te verzamelen en delen, en de krachten te bundelen richting overheden.

Met de stap van Ahrend en Gispen moet de vereniging het vanaf volgend jaar doen zonder de twee partijen die al sinds jaar en dag in belangrijke mate de toon aangeven in de Nederlandse markt voor projectinrichting.

De vereniging heeft overigens ook zonder de beide partijen volop bestaansrecht. De VIP heeft blijkens de eigen website momenteel zo’n 60 leden (waartussen Ahrend en Gispen al niet meer vermeld staan). Deze leden – waaronder tal van prominente namen – staan de komende jaren voor tal van uitdagingen waarvoor kennisverwerving en -bundeling essentieel zijn.

http://inrichtingsprofessionals.nl/over-ons/leden/  

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie