Home > Overig nieuws > Mindspace in Amsterdam

Mindspace in Amsterdam

Delen

Amsterdam heeft het. Nee, we bedoelen niet de kleinburgerlijke arrogantie die import-hoofdstedelingen zo nu en dan kenmerkt (‘Waar woon jij? Wat moet je daar nou?’). We bedoelen het nieuwste designkantoor van Mindspace. De aanbieder van flexwerkplekken opende recent een nieuwe vestiging nabij de Dam.

“Een high-end interieur, alle voorzieningen om comfortabel te werken en gevestigd op een A-locatie – dat is Mindspace Dam, de nieuwste Mindspace-vestiging in hartje Amsterdam”, aldus de organisatie. “In maart opent het pand officieel haar deuren, maar een aantal bedrijven werkt al vanuit dit bijzondere kantoor.”

De nieuwe locatie is gevestigd in het voormalige kantoor van de Handelsvereniging Amsterdam (HVA). Het pand ligt aan de Nieuwezijds Voorburgwal en werd gebouwd in 1888. Het beschikt over een typisch Amsterdamse neorenaissance façade. Echte blikvangers zijn de grote glas-in-loodramen en de historische vergaderzaal in art-decostijl.
“Het gebouw ademt geschiedenis en grandeur, toch wanen werknemers zich bij binnenkomst in het kantoor van de toekomst. Verschillende innovatieve en dynamische bedrijven namen er inmiddels hun intrek, zoals bijvoorbeeld GoPro. Het pand biedt werkruimte aan teams van elke grootte.”

“Amsterdam bruist van de creativiteit en innovatie, dit past perfect bij het merk Mindspace”, zegt Yotam Alroy, medeoprichter en chief business officer bij Mindspace. “We zijn trots op onze nieuwste vestiging in een prachtig monumentaal pand. Hier combineren we een high-end interieur met een prachtige historische uitstraling. We hopen dat deze inspirerende omgeving ervoor zorgt dat teams het beste uit zichzelf kunnen halen.”

Met de toevoeging van Mindspace Dam exploiteert Mindspace nu vier locaties in Nederland: één in Utrecht en drie in Amsterdam. Mindspace heeft ook kantoren op 28 andere locaties in grote steden wereldwijd, zoals San Francisco, Tel Aviv, Berlijn, Warschau, Londen, München, Hamburg en Washington D.C.

www.mindspace.me

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie