Home > Branche > Nieuws > Unilin neemt Koninklijke Peitsman over

,

Unilin neemt Koninklijke Peitsman over

Delen

Unilin division Flooring voltooide de overname van het Nederlandse bedrijf Koninklijke Peitsman. De overname past in de strategie van Unilin om de directe distributie te versterken.

Unilin, producent van onder meer laminaat-, samengestelde parket- en luxevinylvloeren onder de merken Quick-Step, Pergo & Balterio, heeft na de eerdere intentieverklaring de overname van Koninklijke Peitsman gefinaliseerd. “Met deze overname willen we onze directe distributiestrategie versterken en onze aanwezigheid in de Nederlandse markt bekrachtigen. Het laat ons toe een klantgerichte en hoogwaardige service te blijven bieden“, zegt Ruben Desmet, President Flooring Europe.

Koninklijke Peitsman is sinds 1990 een strategische partner voor de activiteiten van Quick-Step in Nederland. Het bedrijf, in 1885 opgericht, is een verdeler van vloeren en telt honderdveertig medewerkers over elf locaties. “De efficiënte, klantgerichte aanpak en de hoge mate van digitale transformatie maken Koninklijke Peitsman een sterke partner voor Unilin.”

Naast de distributie door Koninklijke Peitsman blijven De Plinten & Profielen Centrale (PPC) en Headlam distributiepartners voor de verdeling van het merk Quick-Step in Nederland.

www.unilin.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie