Home > Branche > Nieuws > Nieuw pand Trilux

,

Nieuw pand Trilux

Delen

Trilux Benelux heeft in Amersfoort een nieuw kantoor geopend. Op 24 januari 2019 knipten Willem Dammers, CEO van Trilux Benelux, en Mark Henrik Körner, CSO van de Trilux Group, met een gigantische schaar een lint door. Daarmee was de officiële openingshandeling een feit.

Willem Dammers is met recht trots op het nieuwe kantoor: “Het kantoor is voorzien van de nieuwste intelligente verlichtingsoplossingen van Trilux op basis van Human Centric Lighting. Dit draagt bij aan een gezond bioritme en tevreden medewerkers, die optimaal ondersteund worden bij hun dagelijkse werk.”

www.trilux.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand