Home > Branche > Onderzoek > D/Dock presenteert onderzoeksresultaten

,

D/Dock presenteert onderzoeksresultaten

Delen

Architectenbureau D/Dock heeft binnen het Healing Offices-concept een onderzoeksmethode ontwikkeld om de invloed op welzijn, productiviteit en gezondheid van medewerkers te kunnen meten binnen de werkomgeving. “Op 17 januari presenteren wij de resultaten van het onderzoek en hoe wij daartoe zijn gekomen. Onderzoek toont positief resultaat met significante stijging in productiviteit.”

Deze recente case study voerde D/Dock uit bij Macaw in Hoofddorp. “Vermindering van stress en ziekteverzuim zijn van steeds groter belang voor werkgevers, zij doen er alles aan om een zo vitaal mogelijke omgeving te creëren voor hun werknemers. Met dit onderzoek bewijzen D/Dock en Macaw dat het interieur in synergie met de organisatiecultuur van significante invloed zijn op het welzijn en de gezondheid van werknemers.”

Tijdens deze gezamenlijke presentatie op 17 januari legt D/Dock’s omgevingspsycholoog Anicee Bauer uit hoe het ontwerp van de werkomgeving heeft bijgedragen aan de stijging in productiviteit bij Macaw. Ronald van Es, CFO Macaw, presenteert wat deze cultuurverandering binnen zijn organisatie teweeg heeft gebracht.

De bijeenkomst vindt plaats bij Macaw aan de Taurusavenue 16E in Hoofddorp. Het programma begint om 16.00 uur. “Mocht je aanwezig willen zijn, stuur een email met motivatie naar [email protected]. (We hebben beperkt aantal plekken).”

www.ddock.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand