Home > Branche > Nieuws > Signify ruimt laatste restje ‘Philips’ op

,

Signify ruimt laatste restje ‘Philips’ op

Delen

Signify, het voormalige Philips Lighting, ruimt binnenkort ook het laatste restje Philips op. Eind deze maand wordt definitief afscheid genomen van de vennootschapsnaam ‘Philips Lighting’.

“Op 16 mei hebben wij onze relaties geïnformeerd over de verandering van onze wereldwijde bedrijfsnaam van ‘Philips Lighting’ in ‘Signify’ en hebben wij aangegeven dat de vennootschapsnaam van Philips Lighting B.V. van kracht blijft tot nader bericht”, aldus Hein Oomens, Financoal Controller Benelux bij het bedrijf.

“In vervolg op deze communicatie informeren wij u dat onze huidige naam van onze rechtspersoon in Nederland ‘Philips Lighting B.V.’ met ingang van 28 januari 2019 gewijzigd wordt in ‘Signify Netherlands B.V.’. Het is van belang dat u onze vennootschapsnaam per 28 januari 2019 aanpast en niet eerder, om alle zakelijke transacties – zoals bankbetalingen, ontvangst en levering van orders, facturering en contracten – soepel te laten verlopen.”

“Aangezien u per 28 januari 2019 facturen gaat ontvangen van ‘Signify Netherlands B.V.’ verzoeken wij u vriendelijk om onze huidige vennootschapsnaam ‘Philips Lighting B.V.’ per 28 januari 2019 in uw systemen aan te passen in ‘Signify Netherlands B.V.’ en indien nodig deze informatie te delen met andere verantwoordelijke personen in uw organisatie. Alle documenten en zakelijke (bank)transacties die na 28 januari 2019 plaatsvinden, moeten voorzien zijn van de nieuwe vennootschapsnaam ‘Signify Netherlands B.V.’ ”

www.signify.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie