Home > Branche > Nieuws > Trilux lanceert website voor installateurs

,

Trilux lanceert website voor installateurs

Delen

Hij/zij is nogal eens een ondergeschoven kindje, vooral in de meer architectonisch angehauchte verlichtingskringen: de installateur. Bij Trilux is men zich klaarblijkelijk bewust van dit probleem. Speciaal voor deze belangrijke doelgroep heeft het bedrijf nu een website opgezet.

‘Op het platform www.voordeinstallateur.com bieden wij installateurs oriëntatie en zekerheid op het gebied van lichttechniek en -sturing. Het platform is tevens de centrale verzamelplaats voor allerhande installateurs, acties, online tools, inspirerende cases en handige services. Met behulp van deze handige tips en tricks maken wij het dagelijkse werk leuker en eenvoudiger’, meldt Trilux in een persbericht.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie