Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Peter Veer nieuwe gezicht van Dutch Originals

Peter Veer nieuwe gezicht van Dutch Originals

Delen

Nieuw gezicht van Dutch Originals is Peter Veer, bekend in en met de gehele meubelwereld. Peter Veer heeft grote plannen met Dutch Originals en wil een platform bieden aan het Nederlandse design, in het binnenland, maar met name ook in het buitenland, en nieuwe producten gaan uitbrengen met een herkenbare signatuur. Dutch Originals, design met betekenis. Belangrijke waarden hierbij zijn authenticiteit, circulair ontwerpen en daarmee een toekomstbestendige vormgeving.

Dutch Originals is producent van Gispen Classics, een collectie met daarin de beroemdste ontwerpen van Gispen, de Wit en Schuitema en van Gispen Today, moderne designmeubelen en accessoires van ontwerpers als Richard Hutten en Thijs Smeets. Dutch Originals combineert puur klassiek Hollands Design met een moderne visie op duurzaamheid en vormgeving. Nederlandse ontwerpen die geproduceerd worden in Nederland met duurzame grondstoffen en een circulaire basis. Oer-Hollands design rechtstreeks uit eigen fabriek. Lokale productie met vakbekwame meubelmakers.

De ontwerpen van W.H. Gispen zijn nog steeds zeer eigentijds en populair. In Gispen Today wordt diezelfde visie vormgegeven met nieuwe producten, materialen en eigentijdse wijzen van produceren. Circulariteit is daarbij van groot belang. De hoge kwaliteit garandeert al een lange levensduur en aan het eind daarvan worden alle materialen weer in de kringloop opgenomen.

www.dutchoriginals.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand