Home > Productnieuws > Verlichting > Eric Lachambre nieuwe CEO SLV Group

Eric Lachambre nieuwe CEO SLV Group

Delen

De SLV Group is verheugd een nieuwe Chief Executive Officer aan te kondigen: Eric Lachambre. Hij is benoemd op 3 september van dit jaar.

Met deze stap verbetert SLV naar eigen zeggen zijn managementcapaciteiten en bevordert het bedrijf zijn strategie om de positie als een van Europa’s toonaangevende verlichtingsfabrikant te consolideren en uit te breiden.

Lachambre komt oorspronkelijk uit Frankrijk en levert technische en economische expertise in zijn nieuwe functie. Na zijn managementactiviteiten voor Schneider Electric en Hilti en een bijdrage aan het succes van WILO als bestuurslid.

De nieuwe CEO richt zich op zijn primaire taken bij SLV Group; het versnellen van de alomvattende digitalisering van het bedrijf, het optimaliseren van verkoop- en marketingprocessen en het vergroten van marktaandeel over de hele wereld.

“Ik kijk er naar uit om mijn kennis en ervaring over te dragen aan de SLV Group. Ik wil moderniseren en versterken van wat al een succesvol internationaal merk is, en tegelijkertijd de vele kansen maximaliseren waarmee we worden geconfronteerd, teneinde ons volledige wereldwijde potentieel te bereiken.”

www.slv.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie