Home > Productnieuws > Verlichting > Licht regelen met Google

Licht regelen met Google

Delen

Signify – het voormalige Philips Lighting – kondigt aan dat het Philips Hue draadloze verlichtingssysteem zijn Nederlandse samenwerkingsdebuut maakt met Google Home en Google Home Mini, de spraakgestuurde speakers van Google.

“Na de succesvolle introducties van Google Home in onder andere de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland komt de slimme speaker nu ook in Nederland beschikbaar”, aldus een woordvoerder. “De speaker wordt bediend via de Google Assistent, die je vragen beantwoordt en je helpt om dingen te regelen. De Google Assistent is oproepbaar via meer dan 500 miljoen apparaten, beschikbaar in een veelvoud aan talen en werkt samen met meer dan 5.000 typen slimme apparaten. Consumenten in Nederland kunnen de Google Home en Google Home Mini gebruiken om hun Philips Hue verlichting te regelen.”

www.meethue.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie