Home > Productnieuws > Verlichting > Terugroepactie SLV-producten

Terugroepactie SLV-producten

Delen

Een belangrijk bericht van SLV: “Als onderdeel van onze verplichte productmonitoring, willen we u erop wijzen dat binnendringend vocht in de omgeving van de lampvoet van de Adegan Manila tafel- en staande lamp met artikelnummers 231385 en 231395 het lamphuis en de staaf in uitzonderlijke gevallen onder spanning kan zetten (230V) wanneer de stroomkabel wordt ingestoken.

Er hebben zich nog geen incidenten voorgedaan, waarbij een consument geëlektrocuteerd had kunnen worden. Toch willen wij u, om redenen van preventieve consumentenbescherming, informeren dat de mogelijkheid van een gevaarlijke elektrische schok niet kan worden uitgesloten en in individuele gevallen zal blijven, afhankelijk van de betreffende toepassingssituatie. We roepen daarom de betreffende producten terug (productieperiode 01.2014 tot 09.2017) en willen u vragen zo snel mogelijk contact op te nemen met uw SLV-dealer om de volgende stappen te coördineren.

U kunt als volgt zien of uw product wordt beïnvloed door de terugroepactie: Het etiket met de productiedatum bevindt zich naast het label van het SLV-type op de onderkant van de granieten grondplaat.

Wij vragen u om de betreffende tafellampen, respectievelijk de stangen van de betreffende staande lampen (zonder rotan kap en zonder voetplaat) te retourneren naar uw SLV dealer en ontvang naar keuze:
– een nieuwe tafellamp, artikelnummer 1002495
respectievelijk
– een vervangingsset voor de staande lamp, artikelnummer 1002515
(geoptimaliseerde beschermingsklasse 1 van de lichtstaaf incl. lampbehuizing en stekker)

of
– een terugbetaling van de aankoopprijs.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met de SLV klantenservice via aftersales@slv.nl of: 077-3204349. We danken u voor uw begrip en bieden onze excuses aan voor enig ongemak.”

www.slv.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie