Home > Branche > Nieuws > Jarig SLV presenteert nieuwe catalogus

,

Jarig SLV presenteert nieuwe catalogus

Delen

Verlichtingsmerk SLV bestaat binnenkort 40 jaar. Om dat te vieren publiceert het Duitse bedrijf een nieuwe catalogus, de Big White 2019. De eerst 1.250 exemplaren gaan vergezeld van een gratis SLV Zip Hoodie.

De catalogus verschijnt begin oktober. Deze nieuwe editie telt 864 rijkgeïllustreerde pagina’s en meer dan 3.500 producten. Hieronder bevinden zich bijna zeshonderd noviteiten.

De Big White-catalogus wordt al meer dan 10 jaar uitgegeven door SLV en is te vinden bij menig e-installateur, interieurarchitect en lichtontwerper. In de catalogus staan tal van toepassingsvoorbeelden. SLV kent een uitgebreid assortiment verlichting voor woningen, kantoren, winkels en horeca.

www.bigwhite.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie