Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Wout Monseurs verwerft kantoor-webshop VKT

Wout Monseurs verwerft kantoor-webshop VKT

Delen

Wout Monseurs uit Breda heeft per 1 september 2018 de activiteiten met betrekking tot de kantoorinrichting en de webshop van Verhoeven Kantoortotaal (VKT) overgenomen. De bedrijfsnaam VKT blijft behouden en het personeel van VKT gaat mee naar de vestiging van Wout Monseurs BV in Breda.

VKT werd in 1989 opgericht door Marc Verhoeven: het bedrijf verzorgt projectinrichting voor kantoren en verkoopt kantoormeubelen en -toebehoren vanuit een centrale vestiging in Schiedam. Algemeen directeur Marc Verhoeven is echter vanwege gezondheidsredenen genoodzaakt om zich terug te trekken uit het bedrijf. Accountmanager Martin Kramer blijft het aanspreekpunt voor alle klanten van VKT.

Met de verkoop van de kantoorinrichting en de webshop van VKT aan Wout Monseurs heeft de onderneming een enthousiaste en ambitieuze nieuwe eigenaar, die de continuïteit en service van het bedrijf zal voortzetten. Marc Verhoeven: “Ik ben blij dat mijn bedrijf onder een nieuwe eigenaar blijft bestaan. In Rob Monseurs herken ik veel van mezelf, zijn manier van ondernemen is gelijk aan die van mij. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat mijn klanten bij Wout Monseurs BV in goede handen zijn.”

Wout Monseurs is een bedrijf met dezelfde activiteiten als VKT en al 60 jaar actief in de markt. Dit familiebedrijf, opgericht door Wout Monseurs en heden ten dage onder leiding van zijn zoon Rob, heeft elf medewerkers en een eigen showroom in Breda. Met de overname breidt Wout Monseurs haar marktpositie verder uit richting de Randstad. Rob Monseurs: “Beide bedrijven zijn Quantore-lid, voeren veel dezelfde merken en zitten in hetzelfde marktsegment. Ik ken Marc al langer waardoor we vrij snel tot een deal gekomen zijn.”

www.woutmonseurs.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand