Home > Geen categorie > Bomen voor projecten van LOVI Contract

Bomen voor projecten van LOVI Contract

Delen

De bomen van het Finse merk Lovi worden op veel verschillende plekken toegepast. Enkele voorbeelden: in zorginstellingen (als levensboom), in kerken (als doopboom), als pleinboom in grote ontvangsthallen, in mortuaria en crematoria (als stilte object en gedenkboom), in kantoren, in showrooms, in wachtzones, in cafés, restaurants en hotels, op evenementen en in scholen.

Architecten en dealers weten telkens weer te verrassen met hun creatieve toepassingsideeën. Lovi-bomen zijn al verkrijgbaar vanaf briefkaartformaat, maar de collectie voor projectmatige toepassingen vangt aan bij een boommaat van 135 centimeter hoog met een kruindoorsnede van 70 centimeter, tot een boommaat van 400 centimeter hoog met een kruindoorsnede van 230 centimeter. Er zijn momenteel veertien kleuren leverbaar. Naast deze zijn er ook sparrenbomen beschikbaar; deze zijn in negen kleuren verkrijgbaar.

Lovi-bomen worden geproduceerd van PEFC-gecertificeerd berken multiplex. Het hout is afkomstig van bomen uit de Finse bossen, welke na het kappen opnieuw worden aangeplant. Daarnaast ondersteunt Lovi herbeplanting programma’s in gebieden in de wereld die getroffen zijn door droogte, erosie en overstromingen. De bomen zijn compact verpakt voor een efficiënt transport en zijn snel zonder gereedschap in elkaar te zetten. Lovi-bomen zijn wereldwijd verkrijgbaar.

Nieuw in het assortiment zijn de Lovi Acoustic bomen. Deze worden vervaardigd van een viltmateriaal gewonnen uit gerecyclede PET flessen, een decoratieve en akoestische toepassing ineen. Er wordt momenteel hard gewerkt aan een aantal doorontwikkelingen van bestaande producten en aan nieuwe ontwerpen. Op veler verzoek komt er een grote versie van de 22 centimeter hoge Season Tree en tevens worden er palmbomen aan het leveringsprogramma toegevoegd.

Lovi Ltd is een Fins familiebedrijf. Alle producten zijn ontworpen en gepatenteerd door Anne Paso. BERO Agencies verzorgt voor Lovi Contract de verkoop in de Benelux, Duitsland en Denemarken.

www.bero-agencies.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie