Home > Branche > Nieuws > Veel nieuwe lichtkennis op Kennistafel

, ,

Veel nieuwe lichtkennis op Kennistafel

Delen

Kennis is macht. Daarom houdt de redactie van Inside Information voortdurend een oog op de laatste stand van kennis in de wetenschap. Links naar interessante onderzoeken zijn te vinden in de ‘Kennisbank’ op de Inside Information-website. Recent is (onder meer) een aantal relevante lichtgerelateerde onderzoeken toegevoegd.

De ‘Kennisbank’ bevat nu links naar nieuwe studies als ‘Lighting up the office: The effect of wall luminance on room appraisal, office workers’ performance, and subjective alertness (2018)’, ‘The impact of interior design on visual discomfort reduction (2018)’, ‘External validations of a non-obtrusive practical method to measure personal lighting conditions in offices (2018)’, ‘Lighting preference profiles of users in an open office environment (2017)’ en ‘Occupancy-based lighting control in open-plan office spaces: A state-of-the-art review (2017)’. Voor de kennisbeluste liefhebber!

https://insideinformation.nl/kennisbank/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie