Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Jong talent in spotlight tijdens Biennale Interieur

,

Jong talent in spotlight tijdens Biennale Interieur

Delen

In het kader van de ‘Week van het Ontwerpen’ wordt op de Biënnale Interieur een blik geworpen op de volgende generatie ontwerpers met de expo ‘We Are The Next Generation’. De expositie maakt medio oktober deel uit van het Interieur Festival stadsprogramma, in de verlaten Sint-Maartenskliniek in Kortrijk.

Via een open oproep aan studenten en docenten werden 190 studentenprojecten ingezonden. Volgens de categorieën Architectuur, Multimediaal Ontwerp en Product Ontwerp werden drie adviescomités samengesteld die de werken beoordeelden op hun maatschappelijke relevantie, hun innovativiteit, hun duurzaamheid en hun exposeerbaarheid. 44 werken werden geselecteerd. The next generation designers.

De expo wordt nog uitgebreid met de winnaars van de OVAM Ecodesign Awards voor studenten en met een selectie internationaal studentenwerk. Vorig jaar werd Kortrijk opgenomen in het Unesco Creative Cities Network als City of Design. Twee andere steden uit het netwerk, Graz (Oostenrijk) en Saint-Etienne (Frankrijk) zullen hun beste studentenwerk exposeren.

De expo is te bezoeken tijdens de openingsuren van de beurs Interieur, van 18 oktober tot en met 22 oktober, en de daaropvolgende twee weekends.

www.designregio-kortrijk.be

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie