Home > Branche > Nieuws > Aat Klompenhouwer NSVV lid van verdienste

,

Aat Klompenhouwer NSVV lid van verdienste

Delen

Op 12 juli werd Aat Klompenhouwer benoemd tot NSVV lid van verdienste. Op voordracht van het Kernteam Marketing, werd Aat benoemd voor deze eretitel voor de vele inspanningen die Klompenhouwer gedurende meer dan 45 jaar heeft verricht voor de NSVV.

Klompenhouwer heeft in zes commissies gezeten en was daarnaast een van de oprichters van de commissie Lichthinder. Ook heeft hij een aantal belangrijke congressen mee helpen organiseren: Duitstalig lichtcongres in Rotterdam, Maastricht en Eurolux in Amsterdam. “De laatste jaren heeft hij zich ingezet voor de marketingcommissie; waarbij zijn enorme betrokkenheid bij het fenomeen licht opviel en heeft hij veel wijsheid tentoongesteld in de vergaderingen”, medlt de NSVV. “Tevens trad hij met veel elan op als dagvoorzitter bij de NSVV Lichtcongressen.”

www.nsvv.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie