Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Drentea ‘doet’ bibliotheek Deventer

Drentea ‘doet’ bibliotheek Deventer

Delen

Een opmerkelijke opdracht voor Drentea. De fabrikant uit Emmmen heeft een opdracht overgenomen van het onlangs failliet verklaarde Bomefa: Drentea gaat kasten leveren aan de binnenkort te openen bibliotheek in Deventer.

De Bibliotheek Deventer verhuist van de Brink naar de Stromarkt. Aanvankelijk was het de bedoeling dat de bibliotheek op 27 augustus zou opengaan voor publiek. Maar eind mei ontving de bibliotheek het nieuws dat kastenproducent Bomefa Groep failliet was gegaan. “Voor ons het begin van een onzekere periode. Want hoewel de rest van de verhuizing gewoon doorgaat volgens planning, kunnen en willen we natuurlijk niet open zonder boeken”, zo meldt Bibliotheek Deventer.

De redding komt uit Emmen. Via krant De Stentor werd bekend dat er met fabrikant Drentea (eenmaal abusievelijk aangeduid als ‘Antea’) een nieuwe leverancier gevonden is, die de productie van de boekenkasten voor de bibliotheek overneemt, waardoor de vertraging van de opening beperkt blijft tot een maand. Projectleider Karin Barth van de bibliotheek geeft in de Stentor aan verheugd te zijn dat Drentea de opdracht overneemt. De opening staat nu dus op de rol voor 27 september.

www.destentor.nl/deventer/nieuwe-bibliotheek-in-deventer-opnieuw-maand-later-open~a29d87de/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie