Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > SKO helpt stichting GOAL

,

SKO helpt stichting GOAL

Delen

Ook dit jaar hebben werknemers van projectinrichter SKO zich weer ingezet voor Stichting GOAL. Op 13 en 14 juni liep het personeel van de expeditie, verkoop, administratie en directie van het bedrijf uit Oldenzaal mee met de wandeltweedaagse van Bouwhuis.

GOAL is een stichting die staat voor ‘Scoren vóór en mét mensen die een zorgbehoefte hebben’. “Aan de hand van recreatieve activiteiten zorgt Stichting GOAL dat deze mensen zelf kunnen (blijven) scoren”, aldus een woordvoerder. SKO heeft dit jaar voor de achtste keer op rij een steentje bijgedragen aan het jaarlijkse evenement door middel van een wandeltocht op en rondom ‘t Bouwhuis te Enschede, georganiseerd door de Twentse Zorgcentra.

“SKO is al jarenlang hofleverancier voor de Twentse Zorgcentra en levert jaarlijks een bijdrage om de activiteiten voor de bewoners te realiseren. Een van de belangrijkste pijlers van SKO is het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vanuit het MVO zet het team van SKO zich graag in voor de maatschappij.”

www.sko.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand