Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Succesvolle overname De Projectinrichter

Succesvolle overname De Projectinrichter

Delen

Na 15 jaar aan het roer gestaan te hebben draagt Rimmer Stumpel het stokje over aan Ed van Rhijn. Op dinsdag 19 juni zijn de overnamecontracten getekend en begint er een nieuw hoofdstuk in het boek van De Projectinrichter.

Opmerkelijk is dat exact 15 geleden De Projectinrichter het eerste licht zag. De focus van De Projectinrichter zal blijven liggen op de ondersteuning van architecten, huisvestingsadviseurs en eindklanten met veel vakkennis, een uitmuntende klantsupport en scherpe prijsstelling.

Als ervaren professional in het leiden van bedrijven brengt Ed van Rhijn de ervaring mee om het bedrijf verder te professionaliseren en te laten groeien. Zo was hij directeur bij bedrijven zoals Van Besouw Tapijt, Multisol Raambekleding en Arpalight Projectverlichting. Vanuit zijn passie voor interior design zal De Projectinrichter als onafhankelijke partij als geen ander in staat zijn om nieuwe proposities in de markt te zetten die verder gaan dan een mooi of goedkoop product. Duurzame producten in combinatie met levensduur verlengende dienstverlening hebben de toekomst is zijn stellige overtuiging.

Het team van De Projectinrichter is de laatste maanden versterkt met nieuwe gezichten voor de verdere professionalisering van de onderneming. “Naast Karianne Taminiau, ex-Gispen en Ramon van de Kerkhof, ex-Ahrend, zijn nieuwe jonge collega’s aangetrokken die barsten van energie en ideeën. Samen met onze klanten staat het nieuwe team klaar om mooie projecten te creëren. We gaan daarom de toekomst vol vertrouwen tegemoet.”

www.deprojectinrichter.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie