Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Meer bezoekers Design District

,

Meer bezoekers Design District

Delen

Het kan u nauwelijks ontgaan zijn: vorige week (van 6 tot en met 8 juni) vond in Rotterdam weer de beurs Design District plaats. Het warme evenement is succesvol verlopen. Volgens de organisatie kon een groei in het aantal bezoekers genoteerd worden.

“Met name donderdag was extreem druk en behaalden we een record met 3.000 bezoekers op 1 dag”, aldus de beursorganisatoe. “Na 3 goede dagen stopte de teller op een totaal van 7.618 bezoekers, en dat is maar liefst 10 procent meer dan vorig jaar.”

Het is duidelijk dat de interieurbranche op volle toeren draait want de Van Nelle Fabriek was tot de nok toe gevuld met presentaties. “De originele manier van presenteren op het Designer District tussen de stellages in hal 2  trok veel bekijks. De studenten van de Willem de Kooning Academie en het HMC vakschool hout zorgden voor het echte jonge talent.”

“Dit jaar waren er opvallend veel goede reacties op het deelnemersveld: Hoge kwaliteit en veel variatie! Daarnaast waren er meer noviteiten dan voorheen en in de presentaties werd deze editie nóg meer uitgepakt dan normaal”, aldus de organisatie. Tijdens de beurs vond onder meer een uitgebreid lezingenprogramma plaats. Ook de lezing van Inside Information-medewerkster Kitty de Groot over ‘Innovatie en creativiteit in de werkomgeving’ mocht zich verheugen in een grote belangstelling.

De noviteiten op Design District werden beoordeeld door een jury, die bestond uit Hans Topee (De Werkplaatsfabriek), Toon Lauwen (Woth Magazine), Eline Strijkers (DoepelStrijkers) en Claire Vos (Studio Roderick Vos). Vrijdagochtend tijdens het deelnemersontbijt werden door deze jury de District Awards uitgereikt. In de categorie ‘product’ werd de derde prijs uitgereikt aan de stoel van SV Collection en de tweede prijs ging naar CooLoo met hun zero waste coating. De eerste prijs was voor de Cast van Cowerk; een echt circulair flexibel meubelsysteem gemaakt met minimale handelingen en toevoegingen.

Daarnaast werd er nog een prijs uitgereikt voor beste stand. Deze ging naar de totaal verrassende stand van Abet Laminati, waarin geen product te zien was, maar gekozen was voor alleen een merkbeleving. De prijs voor beste bedrijf ging naar Label Breed en de prijs ‘exceptioneel’ ging naar Kogros met de start up Moods.

In de binnenkort te verschijnen uitgave van Inside Information wordt uitgebreid aandacht geschonken aan de succesvolle beurs.

www.designdistrict.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie