Home > Productnieuws > Verlichting > Trilux verhuist

Trilux verhuist

Delen

Trilux heeft een langdurig contract getekend met M&G Real Estate om haar Nederlandse vestiging te verhuizen naar Data Club Offices aan de Databankweg in Amersfoort.

Deze zichtlocatie langs de snelweg A1 gaf Willem Dammers, managing director van Trilux Benelux, direct een goed gevoel: “Ik kreeg het gevoel dat dit pand ons goed past en werd geraakt door het gebouw. Dát gevoel gaf de doorslag.”

Het huidige huurcontact voor het pand aan de Hardwareweg 5 in Amersfoort diende dit jaar verlengd of opgezegd te worden. Het gebouw begon qua flexibiliteit en ruimte steeds minder goed te passen bij de behoeften van Trilux. Dammers vervolgt: “Ons huidige pand is een relatief onhandig gebouw qua indeling. De afdelingen zitten verdeeld over twee verdiepingen, waarbij er nauwelijks ruimte voor groei en herstructurering overblijft. Er moest voor ons sowieso iets gaan veranderen. Uiteindelijk hebben we gekozen voor deze verhuizing.”

Data Club Offices, gelegen aan de Databankweg 26-30, speelt in op de sterke flexibele behoefte van ondernemers in de regio Amersfoort. Het multi-tenant kantoorgebouw met een oppervlakte van meer dan 15.000 vierkante meter biedt naast flexibele oplossingen ook de mogelijkheid aan bedrijven om langdurig te huren op diverse metrages. Daarnaast zal Data Club Offices zo worden ingericht dat er volop mogelijkheden ontstaan om te netwerken en samenwerkingen op te zoeken. Dammers haakt hierop in: “Doordat er meerdere bedrijven in het pand gehuisvest zijn ga je veel beweging krijgen, wat zorgt voor dynamiek. Je krijgt hier het gevoel van een campus. Dit wordt met name gefaciliteerd door de grote gezamenlijke lunch-, ontspan- en ontmoetingsruimte en open uitstraling op de begane grond. ”

Momenteel wordt door een extern professioneel team gewerkt aan de interieurarchitectuur, verbouwing en daaropvolgende verhuizing. “Om onze klanten zo min mogelijk hinder te laten ondervinden van onze verhuizing hebben wij bewust gekozen voor externe begeleiding. Hierdoor wordt het Trilux-team zo min mogelijk belast met de perikelen rondom de verhuizing en kunnen zij zich volledig focussen op de klant. Het is onze gezamenlijke ambitie om medio augustus definitief te verhuizen”, aldus Dammers.

M&G Real Estate werd begeleid door Cording Real Estate Group en MVGM Bedrijfshuisvesting. Trilux werd begeleid door Cushman & Wakefield.

www.trilux.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand