Home > Branche > Nieuws > Nieuwe directeur Dynamis

,

Nieuwe directeur Dynamis

Delen

Jeroen Kroondijk wordt per 1 juli 2018 de nieuwe directeur van Dynamis. Hij volgt hiermee Wilfred van der Neut op, die 3 jaar directeur was. Jeroen Kroondijk (1969) heeft een economische achtergrond en heeft verschillende functies gehad in het bank- en verzekeringswezen.

Dynamis is de overkoepelende, landelijke fullservice-organisatie voor dertien vastgoedpartners. Robert de Joode, bestuurslid van Dynamis: “Jeroen is de verbindende en commercieel sterke directeur die we zochten. Hij is de aangewezen persoon om ons grote, landelijke netwerk nog verder met elkaar in verbinding te brengen. Daarnaast zal hij het merk Dynamis verder gaan laden en verdiepen. Met zijn achtergrond, kennis en energie zijn we ervan overtuigd dat hij grote slagen kan maken.”

Kroondijk: “Zeker bij een grote organisatie met vestigingen door het hele land is verbinding belangrijk. Daarom ga ik me daar als eerste op richten. Met nog meer voordelen voor onze partners zelf en uiteindelijk als grote winnaars onze opdrachtgevers. Daarnaast wil ik van Dynamis een nog sterker merk maken. De lokale partners zijn onze kracht en de landelijke dekking op alle vastgoedgebieden is uniek. Een prachtige propositie om mee aan de slag te gaan.”

www.dynamis.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand